31/1

Då sitter vi i bilen på väg till Landvetter. Är grymt nervös men samtidigt laddad inför resan. Har precis rensat väskan en gång till.. det var lite klurigt i bilen haha inser nu hur enormt mycket jag kommer sakna alla ! Alla mina vänner och min kära familj !! Vi ses snart ! Dags att lägga ner mobilen och tagga, London nästa ! Hörs snart.

snart dags

Nu ligger jag i sängen och tänker på att nästa gång jag ligger här är 9 maj. Kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker om det .. jag tänker 3 mån utan min säng, utan min trygghet, utan min tv och framförallt 3 mån utan mina smörgåsar :o haha samtidigt känner jag att 3 månader är ju ingenting, hur ska vi hinna med allt ?! Är riktigt nervös för morgondagen. Min längsta resa var med fotbollslaget när vi åkte minibuss till Tyskland. Då fick vi pauser och bensträckare när det var matstopp och färja. Nu ska jag sitta på ett flygplan i en evighet! Har laddat upp ordentligt med tidningar, böcker och musik så ska nog gå fint. Dags att försöka sova. Sov så sött gott folk ! Pöss

28/1


Jag tycker jag har kontroll på läget .. :O nej men hälften kommer nog försvinna men önskar att jag kunde få ta med mig allt !!

NEEEJ

Våran tvättmaskin har gått sönder sådär precis lagom till jag ska åka :O hahah det är ju nu man behöver tvätta :O Jag får helt enkelt gå naken nu dom sista dagarna .. Tur att man har skilda föräldrar, så får bara packa ner all tvätt och gasa till pappsen.

Nu ska jag till torp och shoppa det sista ! Hejsvej.


25 januari

Vad gör man när man sitter hemma och funderar på vilka klädesplagg man ska lämna hemma? joo vet ni vad, man köper nya såklart ! haha

Dagens andra köp
Dessa kom med hem idag !

Dagens köp

1 vecka

Nu är det endast 7 dagar kvar ! Förstår ni om 7 dagar är jag påväg till Sydney !! Det är snart dags men innan jag far iväg är det mycket som ska ordnas. Måste handla det sista och bestämma vad jag ska ta med mig, vill ha med mig allt.. haha önskar att väskan var större :o men mt ska jag jobba. Ha en underbar dag gott folk !!

dags att blogga

31 januari drar jag tillsammans med en vän till Australien !!!

Välkommen till min nya blogg!