Airlie beach

Nu sitter vi i airlie beach pa peterpan och tar det lugnt. Vi kom fram tidigt imorse efter en 14 timmars lang bussresa, snacka om att rumpan var om efter den resan. Idag har vi bara tagit det lugnt och njutit av solen vid lagoonen. Imorrn blir det whitsunday !!!!

ska vi se vad som har hant sedan jag skrev har sist.. vi har varit pa fraser island!! Det var riktigt grymt. Vi var valdigt oroliga over vadret med vi hade tur! Vi fick lite duggregn men annars uppehall, borjade regna sista dagen men det gjorde absolut ingenting. Pa on akte vi till olika sjoar och andra mysiga stallen, bilder kommer. Det var lite synd bara, pga allt regn var vattnet brunt istallet for blatt. Vi fick se en massa dingos, ibland pa laskigt nara avstand. Det var lite kul nar vi skulle sova forsta natten, eftersom vi sov i talt kande man sig inte speciellt saker. Viktoria var saker pa att det var en dingo som gick utanfor varat talt, jag bara nej nej det ar bara vinden. Pa morgonen efter fick vi hora av n i gruppen att det hade gatt en precis utanfor talten pa kvallen. Lite kul, vi traffade pa oscar och axel igen. Tror vi har sagt hejda till dom 6 ganger nu, vi traffar samma manniskor hela tiden! Det var tre riktigt bra dagar och duschen man tog nar vi kom tillbaka var den basta i mitt liv!

Nar vi kom tillbaka till rainbow beach traffade vi vara vanner ifran tranas. Dom var fast i rainbow for att bussarna inte gick. Det var kaos pga oversvamningar. Vi blev lite nervosa for att vi inte skulle kunna ta oss hit och darmed forlora en massa pengar. Men vi hade tur igen, bussarna till airlie beach gick som dom skulle igar. Det var varre for dom som skulle till 1770 eller hogre upp an airlie beach, dom blev kvar i rainbow beach och kan saga att det ar inget stalle man vill vara fast i.

Nu blir det att checka in pa hostlet och fixa mat. Hors mer nar vi kommer hem fran whitsunday !

ha en fin dag manniskor !


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback