blir galen

har försökt att lägga upp bilder i tre dagar nu men det vill sig inte.. Blir galen!!

Påväg hem

Sitter just nu på flygplatsen och väntar på att vi kan gå ombord på flygplanet. Vi har haft två underbara dagar i Aten. Riktigt fin stad! Har en massa bilder på kameran, ska försöka komma ihåg att lägga upp. 

Jag har varit på en strandutflykt sedan sist. Bilder kommer när jag har tid.

Nu blir det jobb resten av veckan. Har service telefonen för första gången imorrn.. Kommer inte kunna sova haha plus att jag ska ha välkomstmöte för första gången också. Kommer dö av nervositet haha 
Underbar dag

Har varit ledig idag! Underbart! Har bara  varit på stranden hela dagen. Efter stranden lyckades jag faktiskt ta mig till vårat blue village hotell för 30min cxworx. Stolt över mig själv! Haha
Ikväll blir det teamdinner. Ska bli najs.
22/5

Idag blir det jobb på kontoret 12-20. Efter det är det middag med alla guider! Awesome! 

Kände för att vara lite fin så blev kjol idag ! Souda bay

Var på en båtutflykt förra veckan! Dålig uppdatering

Jag vet, jag har varit dålig på att uppdatera.. Men det har varit mycket jobb det senaste. Idag blir det 12-20 på kontoret. Wiho! Dags att gasa iväg i vår lilla fina bil. Då menar jag verkligen lilla. Haha
Blue awards

Idag har vi varit på blue awards. Självklart skulle transferuniformen på!


Jobbjobb

Idag har jag gjort mitt första långa pass på kontoret 12-20. Känns som jag inte kan någonting.. Men det kommer hoppas jag! 


souda bay

Idag har jag studerat igen... Vi spanade in Akrotiri och Souda bay. Vid Akrotiri hitta vi en supermysig strand, Marathi beach. När vi var i souda bay passade vi på att besöka "souda bay war cemetery". Där ligger 1527 män som dog i andra världskriget begravda. Det var väldigt känslosamt att gå runt där. På många av gravstenarna stod det ålder och en hälsning från familjen och det var fruktansvärt många som var i åldrarna 20-24. Hemskt!
 
förutom det så har det inte blivit mycket gjort idag. Jag har ätit glass och skypat med några där hemma. Riktigt skön dag!
 
 
 
 

Samaria

Åkte på utflykt igår. Vi gick 18km i Samaria ravinen. Så himla otroligt !!!!! 
 

Lördag 3/5

Var ledig i lördags. Först tog jag det lugnt och njöt av livet. Sedan var vi ett gäng som drog till Stavros beach. Lätt min favorit strand, där kommer jag hänga mycket!! När vi kom hem så drog vi och kollade på showen på Blue Village. Riktigt mysigt.
 

Senaste dagarna

I fredags studerade vi Falassarna och en utflykt med Hellas Bikes. Falassarna är en fin strand i närheten finns också lite historia att se. Helt klart fint men tycker att det finns lika fins stränder närmare. Det tog kanske 2 timmar att åka dit. Vi hade tänkt spana i Balo stranden också men hann inte.. Hellas bike utflykten var jättekul! Det var en vääääääldigt enkel cyckelutflykt. Tror jag bromsade mer än jag trampade, men det var väldigt mysigt. Vi cyklade igenom en massa småbyar och stora apelsinfält. Kommer lätt göra om det men då en längre och svårare cyckling!
 
 

1/5

I söndags åkte jag och tre andra i mitt team till Agios Nikolaos och sov på hotell. Det var riktigt najs!! En av våra uppgifter under dessa två dagar var att hitta fler stopp som gäster kan göra påväg till Agios Nikolaos. Vi spanade lite olika ställen men bland annat en olivoljfarm och ett akvarium, helt klart något att rekomendera! 
 
I tisdags hade vi vårat första veckomöte med teamet och sedan på kvällen så var det Cretan night. Mötet tog sjukt mycket längre tid än vad som var tänkt så fick stressa som ett as för att hinna till Cretan night. När vi väl kom dit så fick vi gå runt i Botanical park, lika mysigt denna gång. Sen bjöds det på mat och show. Helt klart en bra kväll!
 
Igår gjorde jag min första dag på kontoret! Gick bra men gud vad långsam jag är! Inte nog med att jag frågar om allt.. Men det var riktigt kul så detta kommer bli en grym säsong. Efter jobbet var det KICK-OFF!!1 Såååååå jäkla kul !! Alla var uppdelade i lag, varje lag hade en musikgenre som tema. Jag var med i diskolaget. Vi började kick offen i Chania där vi hade en massa uppdrag att göra. En del av uppdragen var musiktävlingar på lite olika ställen, som tex så kan det låta. Andra uppdrag var tex att få en grekisk människa att sjunga your song. Såååå himla roligt!! Vi blev bjudna på mat av manegerna som hade grillat åt oss. Efter maten gick vi alla till en bar där alla skulle uppträda. Alla lag hade fått i uppgift att uppträda med en egen version av "your song". Även cheferna uppträde, dom var grease. Lätt det bästa !
 
Idag har jag varit ledig och har inte gjort ett skit! Eller har försökt hitta flygbiljetter hem på semestern i juni.. 
 
Imorrn blir det att studera igen. Vi ska studera Falassarna på förmiddagen och sedan ska vi åka på en utflykt, hellas bike.